Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Aparte trouwlocatie

Aparte trouwlocatie

Zoekt u een unieke, aparte trouwlocatie voor uw grote dag? Fort Hedikhuizen is bij uitstek dé trouwlocatie om uw bruiloft te vieren. Reserveer direct en bespreek uw trouwwensen met onze specialisten. Wij denken graag met u mee, zodat u de mooiste dag van uw leven beleeft!

 

Trouwarrangement naar uw eigen invulling

Fort Hedikhuizen biedt als aparte trouwlocatie tal van mogelijkheden. In overleg kunnen wij zorgen voor een complete invulling van uw grote dag. Op onze trouwlocatie kunnen wij daarom zorgdragen voor:

  • Ontvangst;
  • Het Ja-woord;
  • Culinair genieten;
  • Feestavond.
Kortom: wij zorgen ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets zal ontbreken!

 

Het Fort

Fort Hedikhuizen is gelegen in het vestigingsstadje Heusden, op korte rijafstand van Den Bosch. U kunt Het Fort bestempelen als een unieke, aparte trouwlocatie door het historische karakter, de prachtige ligging én de vele mogelijkheden van de gewelven. Zo beschikt Fort Hedikhuizen over een groot binnenplein waar tal van onderdelen plaats kunnen vinden. U kunt dan denken aan een trouwceremonie, borrel, buffet en ludieke activiteit.

 

Reserveer onze prachtige trouwlocatie

Voor het reserveren van Fort Hedikhuizen kunt u contact opnemen. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland om uw wensen te inventariseren. Wilt u liever eerst meer informatie omtrent de vele mogelijkheden? Vraag dan gratis onze brochure op. Wij laten graag aan u zien wat Fort Hedikhuizen speciaal maakt voor uw grote dag. Niet voor niets hebben wij al vele stelletjes gelukkig mogen maken!

 

Maak kennis met Het Forth

Wij vertellen u graag alles over Fort Hedikhuizen. Bekijk daarom onze pagina op Facebook of bezoek ons YouTube kanaal. Zo verkrijgt u alvast een goede impressie van Het Fort als trouwlocatie.