Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Zakelijke feesten > Bedrijfsuitje Brabant

Bedrijfsuitje Brabant

bedrijfsuitje den bosch

De feestlocatie van Fort Hedikhuizen ontleent zich perfect voor uw bedrijfsuitje in Brabant. Met metersdikke vestingmuren, kanonnen en gewelven nemen we u mee naar de negentiende eeuw. Gebouwd in 1820 als onderdeel van de Hollandse waterlinie bieden wij diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje. Geniet met collega's van een onbezorgde avond vol gezelligheid in een sfeervolle, bijzondere omgeving!

 

Mogelijkheden voor persoonsuitje of teamuitje

Fort Hedikhuizen biedt vele mogelijkheden voor een uniek bedrijfsuitje in Brabant. U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 

  • Inhuren van een zanger/zangeres;

  • Inhuren van acteurs;

  • Creëren van een bepaalde setting, zoals een casino invulling;

  • Inhuren van een DJ.

 

Gecombineerd met de vele keuzes op het gebied van eten en drinken zorgen wij ervoor dat het u en uw personeel aan niets zal ontbreken.

 

Prachtige locatie voor bedrijfsfeesten

Fort Hedikhuizen beschikt over een groot binnenplein, waar het mogelijk is om diverse onderdelen te laten plaatsvinden. Gedacht kan worden aan het buffet, een activiteit of gewoon de borrel vooraf. Daarnaast bestaat de locatie uit meerdere gewelven, welke allemaal in verbinding met elkaar staan. Het Fort is in te delen in een rechter- en linkergedeelte. Rechts bestaat uit twee gewelven met een klein café en buffet-openkeuken. Hier is ruimte voor 150 personen. In het linkergebied hebben we een gewelf met een bar en buffet-openkeuken voor maximaal 78 personen. Op het gehele Fort is in totaal plaats voor ongeveer 250 personen, dit hangt af van de invulling.

 

Huur direct feestlocatie Fort Hedikhuizen

Heeft u interesse in onze feestlocatie voor uw bedrijfsuitje in Brabant? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij samen met u uw wensen en mogelijkheden bespreken. Zo zorgen wij ervoor dat u samen met uw collega's zult genieten van een bedrijfsuitje dat waardevol is voor u en uw collega's.