Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Zakelijke feesten > Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch

bedrijfsuitje den bosch

Op zoek naar de locatie voor uw bedrijfsuitje in de regio Den Bosch? Fort Hedikhuizen is dé locatie met alle aanwezige gemakken voor een onvergetelijke avond. Wij zorgen voor een gezellig bedrijfsuitje, zodat u samen met uw collega's eens lekker los gaat. Het bedrijfsuitje zal vanaf 20.00 uur starten met het ontvangen van uw gasten. Bij binnenkomst verzorgen wij het welkomstdrankje, uiteraard met eten op de tafels.

 

Het Fort: úw feestlocatie

Waarom is het Fort de locatie voor uw bedrijfsuitje? Wij hebben veel ervaring met betrekking tot het organiseren van bedrijfsuitjes in de regio Den Bosch. Het Fort ontleent zich als feestlocatie met drie gewelven, twee bars en twee braadruimten. Hierdoor is het mogelijk om allerlei verschillende sferen te creëren. Onze ruimtes zijn geschikt vanaf 40 personen.

Verder voeren we alles uit in overleg met u, dit wil zeggen dat wij rekening houden met al uw wensen. Zo is het mogelijk de inrichting te veranderen van het Fort. Het is mogelijk om staantafels, loungebanken en zitplaatsen compleet naar uw wensen inrichten. Met de aanwezigheid van twee bars zullen de drankjes ongetwijfeld vloeien. Één van de bars is een zelftap, waar u en uw gasten gerust zelf uw drankjes mogen tappen. Gedurende de avond serveren wij diverse hapjes.

 

Entertainment

Het is mogelijk om entertainment geheel naar uw wens in te vullen. Fort Hedikhuizen biedt de mogelijkheid tot een sabron om uw gasten op een ludieke manier te vermaken. Het is tevens mogelijk om een dj in combinatie met zanger(es) te laten optreden. Deze optredens worden vaak in het rechtergewelf gehouden. In het middengewelf zal er op de achtergrond een muziekje te horen zijn. Hiervoor horen we graag uw muzikale voorkeur.

 

Reserveer direct

Wilt u graag uw bedrijfsuitje in de regio Den Bosch groots vieren? Vanaf 150 personen kunt u het hele Fort afhuren. Heeft u interesse om uw bedrijfsuitje bij ons in het fort te houden of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op, of neem een kijkje op onze website.