Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Zakelijke feesten > Bedrijfsuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch

bedrijfsuitje den bosch

Op zoek naar dé feestlocatie voor een bedrijfsuitje in regio Den Bosch? Fort Hedikhuizen is dé feestlocatie met alle aanwezige gemakken voor een onvergetelijke avond. Wij zorgen voor een gezellig bedrijfsuitje, zodat u samen met uw collega's eens lekker los gaat. Het bedrijfsuitje zal vanaf 20.00 uur starten met het ontvangen van uw gasten. Bij binnenkomst verzorgen wij het welkomstdrankje, uiteraard met eten op de tafels.

 

Fort Hedikhuizen: een unieke feestlocatie

Waarom is het Fort dé feestlocatie voor uw bedrijfsuitje in omgeving Den Bosch? Wij hebben veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes. Het Fort ontleent zich verder perfect als feestlocatie met drie gewelven, twee bars en twee braadruimten. Hierdoor is het mogelijk om allerlei verschillende sferen te creëren. Onze feestruimtes zijn geschikt vanaf 40 personen.

Daarnaast voeren wij alles uit in overleg met u, dit wil zeggen dat wij rekening houden met al uw wensen. Zo is het mogelijk de inrichting te veranderen van het Fort. Het is mogelijk om staantafels, loungebanken en zitplaatsen compleet naar uw wensen in te richten. Met de aanwezigheid van twee bars zullen de drankjes ongetwijfeld vloeien. Één van de bars is een zelftap, waar u en uw gasten gerust zelf uw drankjes mogen tappen. Gedurende de avond serveren wij diverse hapjes.

 

Prachtige feestzalen met entertainment

Het is mogelijk om het entertainment geheel naar uw wens in te vullen. Fort Hedikhuizen biedt de mogelijkheid tot een sabron om uw gasten op een ludieke manier te vermaken. Het is tevens mogelijk om een dj in combinatie met zanger(es) te laten optreden. Deze optredens worden vaak in het rechtergewelf gehouden. In het middengewelf zal er op de achtergrond een muziekje te horen zijn. Hiervoor horen we graag uw muzikale voorkeuren.

 

Reserveer direct onze feestlocatie

Wilt u graag uw bedrijfsuitje in regio Den Bosch groots vieren? Vanaf 150 personen kunt u het hele Fort afhuren. Heeft u interesse om uw bedrijfsuitje bij ons in het fort te houden of heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.