Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Bijzondere trouwlocatie

Bijzondere trouwlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie voor uw grote dag? Voor het vieren van uw bruiloft bent u bij Fort Hedikhuizen aan het juiste adres. Wij bieden een bijzondere trouwlocatie met een uniek karakter. Reserveer direct door contactmet ons op te nemen en vraag naar de mogelijkheden. Bij Het Fort is alles mogelijk. Samen zorgen we ervoor dat u de mooiste dag van uw leven beleeft!

All-in trouwarrangement

Geheel in originele staat van de negentiende eeuw kunt u bij ons uw bruiloft voltrekken. Door het unieke uiterlijk en de prachtige uitstraling wordt Het Fort bestempeld als een bijzondere trouwlocatie. Naast het volbrengen van de huwelijksplechtigheid bieden wij ook:

  • Ontvangst;
  • Receptie;
  • Culinair genieten;
  • Complete feestavond.
Kortom: met een all-in trouwarrangement bij Fort Hedikhuizen zal het u en uw gezelschap aan niets ontbreken!

Maak kennis met Fort Hedikhuizen

Het Fort bestaat uit meerdere gewelven die met elkaar in verbinding staan. Al deze gewelven zijn nog geheel in authentieke staat. Wel zijn er enkele aanpassingen gedaan op het gebied van stroom, verwarming en toiletvoorzieningen. Afhankelijk van uw wensen biedt het gehele Fort plaats aan 250 personen. Om de sfeer te proeven van Fort Hedikhuizen, adviseren wij om een afspraak met ons in te plannen. Bij aankomst ervaart u dan direct waarom Het Fort wordt ervaren als een bijzondere trouwlocatie. Verder kunt u aanvoelen of onze locatie past bij uw persoonlijke wensen. Voor het maken van een afspraak kunt contact met ons opnemen.

Laat u verrassen door onze trouwlocatie

Voor een kleine impressie van Fort Hedikhuizen vindt u hier diverse reacties van gelukkige stelletjes. Daarnaast ontleent onze pagina op Facebook zich uitstekend om alvast kennis te maken met Het Fort. Alvast tot ziens bij Fort Hedikhuizen, een bijzondere trouwlocatie in Heusden!