Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Feestlocatie Den Bosch

Feestlocatie Den Bosch

bedrijfsuitje den bosch

Als u op zoek bent naar een unieke feestlocatie in Den Bosch, dan moet u bij Fort Hedikhuizen zijn! Deze prachtige feestlocatie leent zich perfect voor verschillende feesten. Denk aan:

  • Bedrijfsuitje
  • Trouwfeest
  • Themafeesten
  • Muziek en entertainment

Fort Hedikhuizen is gebouwd in de negentiende eeuw in het land van Heusden en Altena. Wanneer u dit fort betreedt voelt u de glorie van weleer. Het fort heeft verschillende vertrekken met ieder hun unieke historische sfeer. Daarnaast houden wij ook rekening met het comfort van onze gasten. Zo is elke feestlocatie voorzien van modern comfort dat zorgt voor een onvergetelijk feest. De feestruimtes worden zo ingedeeld dat iedereen van de muziek kan genieten, gezellig kunnen praten maar ook kunnen dansen. Door de ideale indeling van het fort is het mogelijk om 2 groepen gelijktijdig een besloten feest te laten vieren. Onze feestlocatie in Den Bosch biedt de mogelijkheid om feesten te organiseren voor 40 tot 220 gasten.

Bedrijfsuitje Den Bosch

Voor een geweldig bedrijfsuitje in Den Bosch bent u bij ons ook aan het juiste adres. Het fort beschikt over een groot binnenplein waar diverse onderdelen plaatsen vinden zoals een borrel vooraf, buffet en verschillende activiteiten. Het rechterdeel van het Fort bestaat uit 2 gewelven met een klein café en een buffet –open keuken. Hier bieden wij plaats voor 150 personen. Het linkerdeel van het Fort is wat kleiner en biedt plaats voor 78 personen. Om de avond informeel karakter te bieden, is het mogelijk dat uw gasten zelf de drankjes aan de bar ophalen. Natuurlijk is ook mogelijk dat onze bediening de diverse drankjes naar keuze uit serveert. Tevens bieden wij de mogelijkheid om diverse activiteiten bij te boeken. Denk hierbij aan:

  • Mini casino ( black jack tafel of roulette tafel)
  • Entertainment ( zanger(res), dj, acteurs)

Unieke trouwlocatie

De meest bijzondere dag van uw leven viert u bij ons. Fort Hedikhuizen staat garant voor uw unieke trouwfeest. Naast een prachtige trouwlocatie bieden wij u ook complete trouwarrangementen. Het is zelfs mogelijk om uw huwelijksplechtigheid op het Fort te laten plaatsvinden. Geef elkaar het ja-woord op een prachtige, historische trouwlocatie in Den Bosch. Voor meer informatie over onze arrangementen, neemt u gerust contact met ons op. Uw wensen staan bij ons centraal.