Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Nieuwsjaarborrel

Nieuwsjaarborrel

Nieuwsjaarborrel

Met een historisch karakter, een uitstekende centrale ligging in Heusden (nabij Den Bosch) én een speelse indeling van de gewelven leent Fort Hedikhuizen zich perfect als dé locatie voor speciale gelegenheden. Zoekt u nog een prachtige locatie voor uw nieuwjaarsborrel? Reserveer direct bij Fort Hedikhuizen, samen maken we er een onvergetelijke avond van!

Het Fort: uw feestlocatie voor personeelsfeesten

Wenst u een tot in de puntjes verzorgd feest voor uw nieuwjaarsborrel? Bij binnenkomst krijgt u een glaasje Prosseco om te toosten op het nieuwe jaar. Vervolgens gaan wij rond met drankjes/hapjes om de stemming er goed in te laten komen. Het muzikale entertainment wordt ingevuld met een uitstekende DJ, die in overleg met u de avond zal invullen. Zo weet u zeker dat u een avond krijgt die volledig aansluit bij al uw wensen!

Een feest op eigen locatie

Uiteraard is het ook mogelijk om uw nieuwjaarsborrel op eigen locatie te vieren. Wij helpen u graag een handje met:

  • Catering;
  • Entertainment;
  • Aankleding;
  • Licht en geluid.
Meer informatie over feesten op eigen locatie vindt u bij 't Tunneke. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Door aandachtig naar u te luisteren, kunnen wij al uw wensen meenemen in het feest!

Vier uw nieuwjaarsborrel op een historische locatie

Reserveer direct bij Fort Hedikhuizen en luidt het nieuwe jaar in op een prachtige locatie. Wij heten u graag alvast van harte welkom op onze locatie om de sfeer te proeven. Zo weet u direct of de locatie past bij uw persoonlijke wensen. Wilt u liever knus met uw familie het nieuwe jaar inluiden? Kijk eens verder in onze Feestagenda van 't Tunneke.. Hier vindt u diverse themafeesten & dinnershows vanaf twee personen. Ideaal voor zowel grote- als kleine gezelschappen!