Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Reacties van gasten - Fort Hedikhuizen

Reacties van gasten - Fort Hedikhuizen

De reacties van onze gasten van Fort Hedikhuizen
 

Fort Hedikhuizen

Zaterdag 15 oktober 2016 - Bedrijfsfeest - STAS & Goelst - 84 personen

Graag danken wij jullie hartelijk voor het leuke personeelsfeest wat we afgelopen zaterdag bij jullie hebben mogen vieren! De reacties die ik ontvang van mijn collega’s zijn allemaal positief en iedereen heeft er van genoten!! Alles was door jullie in de puntjes geregeld, het was een prachtige locatie en Betsy Flits was geweldig, het eten erg lekker, de casinotafels een erg leuk vermaak en de Great Guys en de DJ wisten de sfeer er goed in te brengen. Ik had alleen maar kunnen hopen dat er iemand op de dansvloer zou staan, dat is meer dan gelukt! Het was geweldig!! Nogmaals hartelijk dank! Mochten we in de toekomst weer een feestje hebben, zullen we zeker aan jullie denken!

Vrijdag 6 mei 2016 - Bruiloft - Remco & Ingrid - 42 personen

Wij hebben mede dankzij jullie een superdag gehad! Het was perfect geregeld en we hebben alleen maar positieve commentaren gehad!!! Vooral ook over de omgang en oplettendheid van het personeel met de vele (kleine) kinderen. Onze dank en complimenten hiervoor!!!! Wij zijn blij dat we voor onze huwelijksdag gekozen hebben voor jullie! Nogmaals bedankt en complimenten voor de organisatie en uitvoering van onze dag!

Vrijdag 16 april 2016 - Bruiloft - Ron & Sanne - 85 personen

Bij mij was de vlotte communicatie bij het eerste bezoek doorslaggevend om voor deze locatie te gaan. En daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Waarom ik 1 sterretje minder heb gegeven? Om nog enigszins geloofwaardig over te komen, maar ik heb geen enkele opmerking of verbeterpunt. Het voorbereidend traject: De communicatie was vlot. Ze dachten actief mee om onze wensen waar te maken. We mochten meermaals terugkomen met de bloemist en de dj om goed voorbereid onze grote dag te kunnen beginnen. Op de dag zelf werd geen moeite gespaard om onze gasten het naar hun zin te maken. Het eten was een verrassing, want niet voorgeproefd. Echt verrukkelijk. Veel positieve reacties op gehad. Nadien een correcte afhandeling van de kosten.
Samengevat: als je een zorgeloze huwelijksvoorbereiding en - dag wil hebben, zit je hier absoluut goed. 

Zaterdag 12 maart 2016 - Bruiloft - Kevin & Chelsea - 50 personen

Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad. Wat was het ontzettend goed geregeld en echt heel erg geslaagd. Het was Super!!! Echt onze complimenten voor jullie!!!

Vrijdag 25 september 2015 - Bruiloft - Rory & Melissa- 100 personen

Wij wilde even laten weten dat we vrijdag een topdag hebben gehad. We hebben ontzettend genoten van de hele dag. En jullie hadden alles top verzorgd. Het eten was heerlijk en we horen van iedereen dat ze goed verzorgd zijn. 
De DJ voelde het publiek super aan en heeft een heerlijk fout uur neergezet. Super bedankt dat jullie onze dag zo fantastisch hebben gemaakt.
 

Vrijdag 11 september 2015 - Bruiloft - John & Rina - 51 personen

Hier even een meer dan tevreden bericht van ons. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het geweldige feest. De verzorging, de aankleding, het eten de drankjes, klasse verzorging, ga zo maar even door, meer dan fantastisch. Hebben zoveel complimenten gekregen, iedereen zei na afloop "ik wil ook zo'n feest". De entourage is natuurlijk ook spectaculair.
De bediening, meer dan vriendelijk. Kortom wij zijn meer dan tevreden op de manier zoals de gehele dag is verlopen.  
Nogmaals top top top......  
 

Zaterdag 5 september 2015 - Feest op Maat - Dhr. Henderix - 70 personen

Ik wil ik jullie nogmaals bedanken voor het feest. Ik krijg van iedereen complimenten over de mooie locatie en het goede buffet. Het eten smaakte niet alleen lekker maar het was ook heel mooi gepresenteerd. Ook het idee van een welkomstdrankje was heel leuk. Toen we de afspraken maakte dacht ik nog: moet dat nou. Maar het was heel leuk om met iedereen te toosten en alle gasten beginnen het feest met een feestelijk gevoel. Uiteindelijk zijn het de gasten die het feest maken maar met de locatie, buffet, vriendelijk personeel en het feit dat jullie ons ontzorgd hebben, waren wel alle randvoorwaarden geschapen voor een mooi feest. En dat is het ook geworden. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen. Bedankt voor het verzorgen van mijn verjaardagsfeest. Ik kijk er met plezier om terug.
 

Vrijdag 28 augustus 2015 - Bruiloft - Reinier & Dora - 120 personen

Na de mooie dag van afgelopen vrijdag nog even een bedankje voor de fantastische verzorging van de bruiloft van Reinier en Dora. Met een beetje geluk door het mooie weer kon het al helemaal niet meer stuk, maar het ontbrak ons aan niets en de service van u en uw personeel was helemaal top. Wij hebben ontzettend genoten en zullen deze locatie zeker aan anderen aanbevelen. Bedankt en veel succes verder, de ceremoniemeesters. 

Vrijdag 21 augustus 2015 - Bruiloft - Timo & Manon - 100 personen

We willen jou en het team van fort Hedikhuizen heel erg bedanken voor de geweldige dag die we hebben gehad op 21/8. De locatie, het eten en het personeel waren geweldig! Ook van onze gasten hebben we niets dan goeds gehoord. We zijn heel erg blij dat we voor Hedikhuizen hebben gekozen en konden ons geen betere dag voorstellen. Nogmaals super bedankt!
 

Zaterdag 1 november 2014 - Themafeest de Bokkerijders - Fam. Boelaars - 65 personen

Toplocatie en ook een topfeest geweest gisterenavond 1 nov op fort hedikhuizen. Alles was goed georganiseerd en onze gasten hebben zich super geamuseerd. Hebben nu al leuke reacties binnengekregen.
Wil jij namens ons alle mensen bedanken voor hun inzet. Alles was prima voor elkaar en iedereen was  super vriendelijk en aardig.

Zaterdag 18 oktober 2014 - Themafeest de Bokkerijders - Kalibra - 90 personen

 Het feest was goed! Iedereen heeft genoten! Met dank ook aan de bediening en “feestmakers”.