Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Zakelijke feesten > Sportief & Cultureel Middagprogramma - Fort Hedikhuizen

Sportief & Cultureel Middagprogramma - Fort Hedikhuizen

solex-middagprogramma-bedrijfsfeest-denbosch

Wandeling Fort Hedikhuizen

Fort Hedikhuizen is een schans in 1862 gebouwd als onderdeel van de Zuiderwaterlinie met als doel het beschermen van de, recentelijk prachtig gerestaureerde, inundatiesluis in de Hoge Maasdijk. Een gids zal u alles vertellen over de historie en de functie van dit unieke verdedigingswerk. 
 
Niet alleen het Fort ook het natuurgebied rond de Haarsteegse Wiel gaan we bekijken, waarbij de gids zal ingaan op het ontstaan van deze natuurparel. Natuurlijk komen ook de aanwezige flora en fauna in dit gebied aan bod. Kortom, een mooie combinatie van wandelen en kennis opdoen.  
Tijdsduur: 2 uur. Prijs per persoon € 5,00. Stevig, waterdicht schoeisel wordt aangeraden. 

Fiets / tandem of step tocht

Kiest u toch voor iets meer inspanning dan kunt u met de fiets, tandem of step via een prachtige route naar de vestiging Heusden. In Heusden zijn diverse mogelijkheden voor een stadswandeling, met of zonder gids of activiteiten zoals een bezoek aan een bierbrouwerij, lachwandeling of rondvaart.
Naast de prachtige vestigingwerken en gebouwen zijn er in Heusden diverse verrassende galerieën en musea.

Prijs bij 50 personen hele dag
Tandems € 22,00
Fietsen €  9,50
Steps-Kickbike € 11,50
 

GPS Speurtocht

Wilt u eens een keer iets origineels doen? Dan is deze GPS Speurtocht van Fort Hedikhuizen wel iets voor u! Er wordt een leuke GPS Speurtocht uitgezet rondom Hedikhuizen waarbij u een aantal moeilijke opdrachten dient uit te voeren. Natuurlijk allemaal aan de hand van de GPS apparatuur die jullie meekrijgen. Lijkt dit makkelijk? Nou pas dan maar op! Het GPS apparaat geeft namelijk hemelsbreed aan hoe jullie moeten lopen, het is aan jullie om hier de juiste route bij te vinden én de opdrachten goed uit te voeren!
  
Tijdsduur: 2,5 uur. Prijs per persoon € 24,50 
Inclusief ontvangst op het fort met koffie, thee en Hedikhuizer lekkernij.
Bijzonderheden: stevig, waterdicht schoeisel wordt aangeraden.  
 

Solex tour

In 1942 ontwerpen de Franse ingenieurs Goudard en Menesson de Solex in opdracht van de beroemde carburateur. Vlak na de bevrijding begint de daadwerkelijke produktie. In 1948 komt de Solex naar Nederland. 
Heerlijk ouderwets toeren door het prachtige Brabantse landschap. U rijdt zonder helm, met de wind door uw haren en het brommende geluid van het authentieke motortje. Via een 3 uur durende prachtige route komt u langs de mooiste parels van de Noordoostelijke Langstraat en het land van Heusden en Altena. Na uitleg te hebben gehad over het solex rijden gaat u van start.
U legt een afstand af van 38 kilometer en passeert drie terrassen, iedere keer op ongeveer een derde van de tocht, waar u eventueel iets kunt drinken. Vertrek en finish op het Fort.
 
Tijdsduur: 3 uur Prijs per persoon € 35,00

Crazy 88

Crazy 88 is spelprogramma waarbij jullie samen op ludiek wijze actief enkele uren door gaat brengen. In dit spelprogramma strijden jullie in teams tegen elkaar door gekke, "crazy" opdrachten uit te voeren binnen een bepaalde tijd. Je wordt door onze begeleider opgesplitst in teams van 6 tot 10 personen en op pad gestuurd met de meest originele opdrachten.
Er moet natuurlijk wel bewezen kunnen worden dat alle opdrachten daadwerkelijk zijn uitgevoerd, daarom krijgen jullie van ons een filmcamera mee!
 
Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur. (alle filmpjes worden na afloop aan u opgestuurd.)
Prijs per persoon € 24,50 
 

Stadswandeling Heusden Vesting

Heusden is tot over de landsgrenzen bekend om zijn totaal gerestaureerde vestingwerken en om zijn prachtig gerenoveerde panden. De route voert langs steegjes, pleintjes, de stadshaven met de Visbank en over de vestingwerken. De gids vertelt over de roerige historie van Heusden doorspekt met anekdote en geeft uitleg over het strategische belang van de vestingwerken en plaatst de stad voor u in een historisch perspectief.
Maar liefst 130 panden staan op de monumentenlijst, waaronder de Visbank, het Gouverneurshuis en de Catharijnekerk. Een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de stad.

Tijdsduur: 1,5 uur. Prijs per persoon € 4,50