Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Brabant

Trouwlocatie Brabant

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie in Brabant? Fort Hedikhuizen is uniek vanwege het uiterlijk. Wij verzorgen complete trouwarrangementen met de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven. Als trouwlocatie zijn wij officieel erkend en daarom uitermate geschikt voor uw bruiloft in Brabant!

 

Complete trouwarrangementen voor uw speciale dag

U kunt bij Fort Hedikhuizen als trouwlocatie in Brabant terecht voor het complete trouwarrangement. Naast het volbrengen van de huwelijksplechtigheid bieden wij ook:

  • Ontvangst;

  • Receptie;

  • Diner;

  • Complete feestavond.

 

Tevens behoren uitgebreide buffetten en gezellige dansfeesten met een DJ tot de mogelijkheden in het trouwarrangement. Mocht u nog meer wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om de perfecte bruiloft te regelen voor uw dag!

 

Ontdek Fort Hedikhuizen als trouwlocatie in Brabant!

Fort Hedikhuizen staat bekend om haar unieke uiterlijk en uitstraling als trouwlocatie in Brabant. Het Fort is geheel in de originele stijl van de negentiende eeuw; de bijzondere inrichting is nog in authentieke staat.

 

Verder beschikt Het Fort over verschillende ruimtes naar keuze, zodat u uw ideale trouwlocatie kunt waarmaken. Voor bruiloften hebben wij ervoor gezorgd dat het in elke ruimte mogelijk is om gezellig te kletsen, muziek te luisteren én lekker te dansen.

 

Prachtige dagactiviteiten bij uw trouwdag

Bij Fort Hedikhuizen is het mogelijk om een dagactiviteit naast uw bruiloft te reserveren. Een dagactiviteit maakt uw bruiloft nog meer bijzonder. Het zal dan ook voor iedereen op het netvlies gebrand blijven staan.

 

Laat u zich bijvoorbeeld verbazen door een spectaculaire roofvogel demonstratie, waarbij u zelf de vogels mag laten vliegen. Of krijg een rondleiding en wandeling in Fort Hedikhuizen. Tijdens het wandelen doet u kennis op over het prachtige fort en de geschiedenis ervan sinds 1862. Een andere mogelijkheid zijn ludieke behendigheidsspelletjes voor iedere leeftijd. Test uw evenwicht met het evenwichtsspel of uw reflexen met het stokkenvangspel. Hierbij wordt door een machine handmatig stokken losgelaten. Bent u snel? Dan is dit appeltje eitje!

Bespreek met ons uw trouwwensen

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Als trouwlocatie in Brabant hebben wij al vele stelletjes gelukkig mogen maken!