Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Brabant

Trouwlocatie Brabant

Fort Hedikhuizen is dé mooiste trouwlocatie. Deze trouwlocatie is uniek vanwege haar uiterlijk. Fort Hedikhuizen biedt een compleet trouwarrangement met de mogelijkheid om elkaar het ja-woord te geven. Wij zijn namelijk erkend en daarom dé trouwlocatie Brabant!

U kunt bij Fort Hedikhuizen terecht voor het complete trouwarrangement. U kunt naast de huwelijksplechtigheid, ook andere arrangementen laten plaatsvinden in het Fort. Wij bieden namelijk ook de ontvangst, receptie, diner en feestavond voor bezoekers van uw bruiloft. Tevens behoort een uitgebreid buffet of gezellig dansfeest met DJ tot de mogelijkheden in het trouwarrangement. Mocht u nog meer wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om de perfecte bruiloft te regelen voor een onvergetelijke dag!

Het Fort

Fort Hedikhuizen staat bekend om haar unieke uiterlijk en uitstraling als trouwlocatie in Brabant. Het Fort is geheel in de originele stijl van de negentiende eeuw. De bijzondere inrichting is nog in authentieke staat. Deze locatie is ideaal voor het huwelijk en/of huwelijksfeest. Het Fort beschikt over verschillende ruimtes naar keuze, zodat u uw ideale trouwlocatie kunt waarmaken. Elke ruimte heeft een bijzondere inrichting en decoratie. Voor uw ideale bruiloft hebben wij ervoor gezorgd dat het in elke ruimte mogelijk is om gezellig te kletsen, muziek te luisteren én lekker te dansen.  

Dagactiviteiten

Bij Fort Hedikhuizen is het mogelijk om een dagactiviteit naast uw bruiloft te reserveren. Een dagactiviteit maakt uw bruiloft nog meer bijzonder en daarom blijft het voor iedereen op het netvlies gebrand. Laat u bijvoorbeeld verbazen door een spectaculaire roofvogel demonstratie, waarbij u zelf de vogels mag laten vliegen. Of krijg een rondleiding en wandeling in Fort Hedikhuizen. Tijdens het wandelen doet u kennis op over het prachtige fort en de geschiedenis ervan sinds 1862. Een andere mogelijkheid zijn ludieke behendigheidsspelletjes voor iedere leeftijd. Test uw evenwicht met het evenwichtsspel of uw reflexen met het stokkenvangspel. Hierbij wordt door een machine handmatig stokken losgelaten. Ben je snel? Dan is dit appeltje eitje!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Samen maken we er een speciale dag van!