Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Den Bosch - Fort Hedikhuizen

Trouwlocatie Den Bosch - Fort Hedikhuizen

Uw trouwdag is niet zomaar een dag. Deze dag moet speciaal zijn, een dag waar u altijd al van gedroomd heeft. Naast dat het heel bijzonder is, komt er ook heel veel bij kijken en is het vaak een hectische dag. Het is daarom belangrijk dat dit goed geregeld wordt, zodat u er optimaal van kunt genieten. Samen met familie en vrienden wordt dit een prachtige dag. Wij stellen aan u voor: Fort Hedikhuizen, dé trouwlocatie Den Bosch!

Fort Hedikhuizen

Onze feestlocatie in de buurt van Den Bosch staat garant voor unieke trouwfeesten. Uw bruiloft bestaat natuurlijk uit méér dan alleen een trouwlocatie. Daarom biedt Fort Hedikhuizen u een mooie/unieke feestlocatie aan, met een compleet trouwarrangement. Hierin bieden wij mogelijkheden aan om u een dag te geven die nooit meer vergeten zal worden. Naast een feest is het ook mogelijk om de huwelijksplechtigheid plaats te laten vinden op het prachtige Fort. In overleg met u bespreken we alle mogelijkheden die volledig aansluiten bij wat u wilt. Alles staat in het teken van uw grote dag!

Het Ja-Woord

Op een speciale plek elkaar het Ja-Woord geven? Bij Fort Hedikhuizen is dit mogelijk! De Gemeente Heusden heeft namelijk Fort Hedikhuizen toegekend als erkende trouwlocatie. Het is zelfs mogelijk dit op de binnenplaats te laten plaatsvinden. Ideaal om een extra dimensie te geven aan uw bruiloft en zodoende dé perfecte trouwerij te laten plaatsvinden.

Mogelijkheden

Het Fort biedt vele mogelijkheden, deze worden allemaal persoonlijk met u besproken en daarbij wordt gekeken naar uw wensen. Aan de hand hiervan wordt alles geregeld. De ambtenaar van de burgerlijke stand zal contact opnemen om kennis te maken en samen de plechtigheid te bespreken, u hoeft hier dus niet zelf achteraan. Ook op de dag zelf hoeft u zich geen zorgen te maken, alles wordt speciaal voor u geregeld. Neem contact op met Fort Hedikhuizen, wij bespreken graag samen met u de grote dag!