Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Den Bosch

Trouwlocatie Den Bosch

 

Gaat u trouwen en zoekt u een prachtige trouwlocatie in regio Den Bosch? Uw trouwdag is niet zomaar een dag. Deze dag moet speciaal zijn; een dag waar u altijd al van gedroomd heeft. Het is heel bijzonder, maar er komt natuurlijk veel bij kijken en is vaak hectisch. Het is daarom belangrijk dat dit goed geregeld wordt, zodat u er optimaal van kunt genieten. Samen met familie en vrienden maken wij er een prachtige dag van.

 

Wij stellen aan u voor: Fort Hedikhuizen, dé trouwlocatie vlakbij Den Bosch!

 

Inclusief prachtige feestlocatie voor bruiloft in regio Den Bosch

Onze feestlocatie in de buurt van Den Bosch staat garant voor unieke trouwfeesten. Uw bruiloft bestaat natuurlijk uit méér dan alleen een trouwlocatie. Daarom biedt Fort Hedikhuizen u een mooie/unieke feestlocatie aan met een compleet trouwarrangement. Hierin geven wij mogelijkheden om u een dag te geven die nooit vergeten zal worden.

 

Eveneens is het mogelijk om de huwelijksplechtigheid plaats te laten vinden op het prachtige Fort. In overleg met u bespreken we alle mogelijkheden die volledig aansluiten bij wat u wilt. Alles staat in het teken van uw grote dag.

 

Het Ja-Woord in onze feestzaal

Op een speciale plek elkaar het Ja-Woord geven? Bij trouwlocatie Fort Hedikhuizen in omgeving Den Bosch is dit mogelijk. De Gemeente Heusden heeft namelijk het Fort toegekend als erkende trouwlocatie. Het is zelfs mogelijk om dit op onze prachtige binnenplaats te laten plaatsvinden. Ideaal om een extra dimensie te geven aan uw bruiloft en zodoende dé perfecte trouwerij te laten plaatsvinden.

 

Mogelijkheden tot trouwfotograaf en meer

Het Fort biedt vele mogelijkheden, deze worden allemaal persoonlijk met u besproken en daarbij wordt gekeken naar uw wensen. Aan de hand hiervan wordt alles geregeld. De ambtenaar van de burgerlijke stand zal contact opnemen om kennis te maken en samen de plechtigheid te bespreken, u hoeft hier dus niet zelf achteraan. Ook op de dag zelf hoeft u zich geen zorgen te maken, alles wordt speciaal voor u geregeld. Neem contact op met Fort Hedikhuizen, wij bespreken graag samen met u de grote dag!