Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Heusden

Trouwlocatie Heusden

bedrijfsuitje den bosch

Voor de mooiste trouwlocatie in Heusden en omgeving bent u bij Fort Hedikhuizen aan het juiste adres. Naast een unieke trouwlocatie bieden wij u complete trouwarrangementen aan. Het is bij ons zelfs mogelijk om op het Fort de huwelijksplechtigheid te laten plaatsvinden.

In Fort Hedikhuizen proeft u de sfeer van de negentiende eeuw. Het Fort werd gebouwd als onderdeel van de Hollandse waterlinie. Het fort heeft verschillende gewelven, die ieder hun unieke historische sfeer hebben. De situatie is zo gesitueerd dat gezellig praten, dansen en genieten van de muziek ongestoord naast elkaar kunnen plaatsvinden. Onze feestlocatie is geschikt voor maximaal 220 personen. Met ons trouwarrangement bieden wij u een prachtige trouwlocatie dat helemaal aan uw wensen voldoet.

 

Prachtig trouwfeest op unieke feestlocatie

Voor jullie mooiste dag bieden wij diverse trouwarrangementen voor een feestelijk invulling van de dag. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een trouwfeest in één van de gewelven met dj en zeer uitgebreid buffet of u kiest ervoor om buiten te trouwen. Het Fort beschikt over een groot binnenplein, waar diverse onderdelen kunnen plaatsvinden zoals de officiële trouwceremonie, receptie of borrel bij ontvangst.

Geef elkaar het ja-woord op Fort Hedikhuizen. Wij zijn een erkende trouwlocatie in Heusden en omgeving. De ambtenaar van de burgerlijk stand neemt met u contact op om kennis te maken en met u de ceremonie te bespreken. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal en daarom is persoonlijke inbreng van harte welkom. Uitgebreide informatie vindt u bij onze trouwarrangementen.

Bruidstaart passend bij uw bruiloft

Met onze Bubbles en Balloons formule bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen uit de mooiste en lekkerste bruidstaarten. Wij werken samen met onder andere Patisserie de Rouw in Vught, Sak in Eindhoven en Cake5 in Tilburg. Zij maken allemaal geweldige creaties. Van een traditionele klassieke bruidstaart tot een moderne bruidstaart in een uniek design naar wens. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, waardoor u bij ons altijd de perfecte bruidstaart vindt.

 

Reserveer direct úw trouwlocatie in Heusden!

Tevens is het mogelijk om ballonnen en bloemen voor de mooiste decoratie bij ons te boeken. Wilt u graag een dagactiviteit? Geen probleem bij Fort Hedikhuizen! Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich de hele dag vermaken. Vraag direct een offerte aan en wij verwelkomen u graag op onze trouwlocatie in Heusden!