Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Kaatsheuvel

Trouwlocatie Kaatsheuvel

Trouwlocatie Kaatsheuvel

Bent u verloofd en zoekt u voor uw bruiloft een prachtige trouwlocatie in de omgeving van Kaatsheuvel? Zoek dan niet verder: Fort Hedikhuizen is dé trouwlocatie in regio Kaatsheuvel! Gehuisvest in Heusden verwelkomen wij u en uw gezelschap graag in ons fort. Wij bieden een historisch karakter, ongekende ligging én talloze mogelijkheden voor uw bruiloft. Neem daarom contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee, zodat we samen een speciale dag ervan kunnen maken!

 

Trouwfeest van A tot Z

Op onze trouwlocatie nabij Kaatsheuvel verzorgen wij uw bruiloft van A tot Z. Zo staan wij voor:

 

  • Het voltrekken van de huwelijksplechtigheid;
  • Een prachtig opvolgend trouwfeest in het Fort;
  • Diverse dagactiviteiten ter vermaak.

Kortom: uw grote dag wordt door ons tot in de puntjes verzorgd! Onder trouwarrangement  vindt u diverse voorbeelden over hoe u de dag kunt invullen. Wilt u liever met ons om de tafel om uw grote dag naar eigen wensen in te vullen? Geen probleem. Hiervoor kunt u ons direct bereiken via: 073-5492375. Er wordt vervolgens een afspraak ingepland om uw wensen te inventariseren. Zodoende weet u zeker dat uw bruiloft en trouwfeest naar voorkeuren worden afgestemd!

 

Bruidstaart, ballonnen en meer

Fort Hedikhuizen werkt samen met vaste partners voor uw trouwerij. Wij kunnen daarom uw bruiloft van A tot Z verzorgen. Wilt u een speciale bruidstaart op uw bruiloft? Van bruidstaarten tot bloemen en van ballonnen tot dagactiviteiten bij uw bruiloft, wij verzorgen uw bruiloft conform uw wensen!

 

Reserveer direct

Reserveer direct onze unieke trouwlocatie in de omgeving van Kaatsheuvel en beleef dé dag van uw leven! U kunt voor het maken van een afspraak contact met ons opnemen. Wij laten u graag kennismaken met het historische karakter van Fort Hedikhuizen!