Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Trouwlocatie Waalwijk - Fort Hedikhuizen

Trouwlocatie Waalwijk - Fort Hedikhuizen

bedrijfsuitje den bosch

Met Fort Hedikhuizen biedt de trouwlocatie in de regio Waalwijk. Wij realiseren ons als geen ander dat uw trouwdag speciaal moet zijn. Een dag om in te lijsten. Ondanks alle hectiek zorgen we er samen voor dat alles goed geregeld wordt. U zult daarom optimaal kunnen genieten van uw trouwdag, samen met familie en vrienden. Vraag direct naar de mogelijkheden van Fort Hedikhuizen, dé perfecte trouwlocatie voor Waalwijk en omgeving. Wij helpen u graag verder met uw grote dag!

Fort Hedikhuizen

Onze feestlocatie staat garant voor unieke trouwfeesten. Door de jaren heen hebben wij het perfecte aanbod weten te creëren voor onze gasten. Indien gewenst bieden wij een compleet trouwarrangement aan. Met dit aanbod verkrijgt u mogelijkheden, waardoor zowel u als uw gasten de speciale dag niet snel zullen vergeten. Uw bruiloft bestaat natuurlijk uit méér dan alleen een trouwlocatie. Naast een feest is het ook mogelijk de huwelijksplechtigheid plaats te laten vinden op het Fort.

Het Ja-Woord

Op een prachtige plek elkaar het Ja-Woord geven is mogelijk bij het Fort. Dit komt doordat de gemeente Heusden ons heeft erkend als trouwlocatie. Het is zelfs mogelijk om dit te laten plaatsvinden op onze prachtige binnenplaats!

Mogelijkheden

Het Fort biedt vele mogelijkheden, welke wij graag met u persoonlijk bespreken. In een gezamenlijk gesprek staan wij stil bij uw wensen en kijken we wat er op onze prachtige locatie mogelijk is. Aan de hand hiervan zullen wij alles voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat de ambtenaar van de burgerlijke stand contact zal opnemen om kennis met u te maken. De plechtigheid zal hierin besproken worden, zodat u niet zelf er nog een keer achteraan hoeft te gaan. Ook op de dag zelf zult u geen zorgen aan uw hoofd hebben. Onze mooie trouwlocatie in Waalwijk regelt alles voor u! Neem contact op met Fort Hedikhuizen en ontdek al onze mogelijkheden!