Informatie aanvragen
Vul hieronder uw gegevens in en ontvang vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij Fort Hedikhuizen.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Ons team neemt
binnen 24 uur
contact met je op!

Afspraak maken
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken.
Aanhef:
Achternaam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Ik wil graag meer informatie over:


Home > Zakelijke feesten > workshops-bedrijfsfeest - Fort Hedikhuizen

workshops-bedrijfsfeest - Fort Hedikhuizen

Workshops Bedrijfsfeest Fort Hedikhuizen
Schermworkshop
U maakt op unieke wijze kennis met de schermsport. Na de introductie start het programma met een korte inleiding. Hierbij wordt de geschiedenis van de schermsport toegelicht en krijgen de deelnemers uitleg over de verschillende disciplines. (Floret, degen, sabel). Natuurlijk worden de verschillende wapens getoond. Daarna starten we het voetenwerk. De deelnemers worden in stelling gezet (en garde) en leren de basis voetpassen die voor het schermen van essentieel belang zijn. Al snel gaan de deelnemers over tot een duel.
Duur: minimaal 1 uur tot maximaal 2 ½ uur.
Prijs indicatie bij 25 personen € 33,00 p.p.

Workshop cocktails maken
Mojito, Jungle Juice, Tequila Sunrise en de onovertroffen Strawberry Martini. U schudt ze zo uit uw mouw... nadat u de workshop Cocktails shaken heeft meegemaakt. We richten tafels in met alle benodigdheden om zelf cocktails te leren shaken. Na een korte uitleg/introductie gaat men zelf aan de slag.
De cocktailworkshop duurt 60 - 90 minuten, incl. 2 cocktails per persoon. De cocktails kunnen zowel alcoholisch als non alcoholisch zijn.
Prijs indicatie bij 25 personen € 33,50 p.p.

Laser Kleiduifschieten
Er zijn steeds vijf deelnemers die het lasergeweer te hand nemen en proberen de kleiduiven te raken. Je mag de trekker één maal overhalen en dan maar hopen of je raak geschoten hebt. Je kunt meteen op het scorebord zien of dat zo is. De vijf schutters schieten een serie en dan zijn de volgende vijf schutters aan de beurt. Het doorwisselen kan vrij snel zodat alle deelnemers voldoende aan de beurt komen. Er kunnen diverse programma’s ingevoerd worden zodat er voldoende afwisseling is.
Duur: 1 - 2 uur
Prijs indicatie bij 25 personen € 34,50 p.p.

Workshop percussie
Met al zijn passie, inzet en enthousiasme kan de workshopleider u een vol programma aanbieden met al uw persoonlijke wensen. U zult versteld staan wat u in een korte tijd ten gehore brengt. Het ritme bestaat vaak uit twee of drie verschillende ritmes die door elkaar worden gespeeld aangevuld met een solo. Deze ritmes zijn opzwepend en verleidelijk en geschikt voor iedereen, jong en oud. De deelnemers zijn altijd positief verrast over de muzikale kwaliteiten binnen de groep en de leuke samenwerking die het finalestuk tot een knaller maakt. De workshop is geschikt voor grote en kleine groepen.
Duur: minimaal 1 uur tot maximaal 1 ½ uur
Prijs indicatie bij 25 personen € 36,50 p.p.